Smslån med betalningsanmärkning

Du känner säkert till hur svårt livet blir om man har en betalningsanmärkning. Om du vill teckna ett mobil- eller bredbandsabonnemang är det helt kört och du kan få stora problem att få ett lägenhetskontrakt. Inte nog med det, det blir mycket svårt att få ta ett lån om du har en betalningsanmärkning. Tack och lov finns det faktiskt en hel del smslångivare som faktiskt kan bevilja SMS lån med betalningsanmärkning. Vi på lånsms.com ska snart tipsa dig om några sådana långivare, men först börjar vi med att titta på vad som gäller för dig som vill ta ett SMS lån trots att du har betalningsanmärkningar.

Villkor för SMS lån med betalningsanmärkning

  • Antal betalningsanmärkningar. De flesta smslångivare har ett tak för hur många betalningsanmärkningar du får ha och taket brukar vara på 6 betalningsanmärkningar. Det finns emellertid långivare som gör en individuell bedömning av din ekonomi istället för att titta på hur många betalningsanmärkningar du har.
  • Betalningsanmärkningarnas ålder. De flesta långivare godkänner inte SMS lån med betalningsanmärkning om du har dragit på dig en ny anmärkning under det senaste halvåret, men det finns undantag.
  • Ekonomiska krav. Din ekonomi måste vara under kontroll och din nuvarande betalningsförmåga måste vara god nog för att få ta ett SMS lån. Du får inte heller ha några kvarvarande skulder hos kronofogden.

Långivare som beviljar SMS lån med betalningsanmärkning

ViaConto – SMS lån på 500 – 10 000 kr.

Ferratum – SMS lån på 500 – 12 000 kr.

Folkia – SMS lån/privatlån på 1000 – 20 000 kr.

Se fler långivare där du kan låna pengar med betalningsanmärkning här.