En bild på Nanokredit
En bild på Klicklan
En bild på Snabbfinans
En bild på ViaConto
En bild på Folkia
En bild på Ferratum
Lån upp till 10.000 kr
Låna upp till 90 dagar
Lån upp till 40.000 kr
Låg individuell ränta
Lån upp till 3.000 kr
Snabblån med låg ränta
Lån upp till 6.000
Anmärkning ev. OK
Lån upp till 10.000
Störst på snabblån
Lån upp till 12.000
Låna upp till 90 dagar
Ansök nu Ansök nu Ansök nu Ansök nu Ansök nu Ansök nu


Sms lån direkt

Ibland kan det ju vara så att man är i behov av pengar riktigt snabbt, inte imorgon, inte om några timmar utan nu på en gång. Det kan ju vara så att en oväntad händelse eller utgift plötsligt dyker upp som gör att du behöver riktigt snabba pengar. Det kanske är så att din dator plötsligt har pajat eller att du har lyckats sumpa din oumbärliga smartphone i marken och då behöver naturligtvis skaffa en ny dator eller smartphone innan butiken stänger. Om du är i behov av ett sms lån direkt så har vi på lånsms.com flera smslångivare ser till du har pengarna på ditt bankkonto inom en kvart om du gör en låneansökan hos dem.

Ta ett SMS lån direkt

Om du behöver ett SMS lån direkt ska du vända dig till en långivare som erbjuder direktutbetalningar (det är inte alla som gör det) och du måste även se till att smslångivaren har samma bank som du.  Smslångivare som brukar betala ut SMS lån direkt använder sig ofta av Nordea, Handelsbanken eller Danske Bank. Observera att en del långivare använder sig av fler än en bank.

En komplett lista på vilka långivare som använder respektive banker hittar du här.

När du har hittat en smslångivare som har samma bank som du måste du även kolla upp att långivarens kontor är öppet innan du gör din ansökan för annars kan du inte få ditt SMS lån direkt. Om kontoret är öppet är det bara att ansöka och om du blir beviljad så har du pengarna på ditt bankkonto inom 5 – 15 minuter.

Långivare som betalar ut SMS lån direkt

Vivus – Handelsbanken och Nordea. Kontorstider: Vardagar 08.00 – 21.00 och helger 10.00 – 18.00.

ViaConto – Nordea. Kontorstider: Vardagar 08.30 – 20.00 och lördagar 10.00 – 16.00.

Ferratum – Nordea. Kontorstider: Vardagar 08.00 – 21.00 och helger 11.00 – 17.00.