Lån på kvällen

Visste du att det är möjligt att låna på kvällen? Ja, numera är detta faktiskt en möjlighet som erbjuds hos en mängd smslångivare och en tjänst som självklart är väldigt uppskattad. Det är knappast enkelt att veta när man är i behov av pengar. Som tur är har smslånebranschen gjort det möjligt för konsumenter i ekonomiska kriser att ta lån både under dagar, kvällar och även helger. Inga andra kreditgivare är så flexibla och du kan ha dina pengar redan inom en kvart – även om du ansöker om ett lån på kvällen. Det kallar vi en räddare i nöden!

I denna artikel ska vi titta närmare på smslån på kvällen, hur de fungerar, vad du bör tänka på för att få dina pengar så snabbt som möjligt men även vad du bör se upp med.

Lån på kvällen – innan du ansöker

Befinner du dig i en ekonomisk kris under en kväll antar vi att du vill ha dina pengar så snabbt som möjligt. Kanske har du en akut utgift eller kanske har du bara hittat ett riktigt kap på internet som du inte vill riskera att missa. Hur som helst så finns det en del saker att tänka på innan du skickar in din ansökan.

  1. Först och främst bör du självklart se till att kontoret faktiskt har öppet under kvällstid. Det går inte att få ett lån utbetalat om kontoret inte är bemannat. Dock brukar många smslångivare ha öppet till så sent som kl. 22.00. Kontrollera öppettiderna en extra gång för att vara säker.
  2. Se även till att du har goda marginaler tills det att kontoret stänger. Skickar du in din låneansökan kl. 21.56 och kontoret stänger 22.00 är riskerna för att du får ditt lån samma kväll mycket små. Se till att ansöka med minst 20 minuters marginal.
  3. För att du ska få dina pengar blixtsnabbt är det viktigt att du ser till att du och långivaren använder er av samma bank och att de faktiskt erbjuder direktutbetalningar. Har ni samma bank får du nämligen pengarna i samma sekund som utbetalningen genomförs, men har ni olika banker kommer dina pengar trilla in på ditt konto följande bankdag.
  4. Om alla ovanstående punkter stämmer är det bara att skicka in din låneansökan, sedan bör du ha pengarna inom några minuter.

Lån på kvällen – se upp för spontana köp

Möjligheten att kunna ta ett lån på kvällen är såklart uppskattad och tacksamt i många situationer. Dock är tjänstens fördelar i många fall även dess nackdelar. Skulle du hamna i en knivig ekonomisk situation och behöver pengar akut är ett lån på kvällen såklart en fin lösning. Även om du sitter och surfar runt online och hittar en vara eller tjänst som du länge spanat in till ett rabatterat pris. Tar du även ett gratis lån på kvällen i denna situation kan du faktiskt spara pengar om du slår till då varan är på rea.

Dock bör du vara extra försiktig i vissa situationer, eftersom ett lån på kvällen faktiskt kan ställa till det rejält. Att sponsra spontan onlineshoppning med lånade pengar är aldrig en bra ide, inte heller att sponsra spelande eller alkohol i baren under fredagskvällen med ett lån. Ifrågasätt dina köp och tänk på att det aldrig är roligt att behöva betala ränta för en tröja som du inte använt mer än en gång.