Gratis sms lån

Eftersom ett SMS lån har en kort avbetalningstid och låga krav är räntan högre än för andra lån, men det finns faktiskt SMS lån som inte har någon ränta alls. Dessa gratis SMS lån erbjuds endast till nya kunder, men eftersom det finns många smslångivare som erbjuder gratis SMS lån kan du låna gratis många gånger om du väljer en ny långivare vid varje ansökningstillfälle.

Inga räntor och avgifter

Gratis SMS lån är verkligen helt gratis. De har ingen ränta, inga ansökningsavgifter, inga uppläggningsavgifter eller några andra avgifter. Om du ansöker om ett gratis SMS lån får du alltså ut hela lånebeloppet utan avdrag för några avgifter och betalar bara tillbaka exakt så mycket som du har lånat.

Inga speciella villkor

Ett gratis SMS lån har inga speciella villkor och du förbinder dig inte till att låna igen. Allt du behöver göra är att ta ett gratis SMS lån och betala tillbaka på det i tid, sedan är dina förpliktelser uppfyllda. Om du av någon anledning inte kan betala tillbaka på smslånet i tid kan du normalt förlänga det, men ta reda på om smslångivaren tillåter det innan du ansöker om du inte är säker på att du kan betala tillbaka i tid. Vi på lånsms.com rekommenderar emellertid att du alltid betalar tillbaka på ditt gratis SMS lån i tid för annars är smslånet inte gratis längre.

Långivare som har gratis SMS lån

Vivus – 6000 kr i 30 dagar.

Ferratum – 2000 kr i 30 dagar.

ViaConto – 1000 kr i 30 dagar.